tiistai 29. syyskuuta 2015

Remonttikrapula

Huh, nyt voi sanoa päässeensä sekä päänsärystä että remonttiväsymyksestä eroon. Neljäs viikko uudessa kodissa lähenee rajapyykkiään ja tavarat alkavat pikkuhiljaa löytää paikkansa...

Kirjoittelin viimeksi siitä mitä voisi mennä pieleen kun muuttoon on deadline ja aikaa saada kaikki valmiiksi muutama viikko.. Noh, mitäs meillä? Saunan lasit meni kuljetuksessa rikki, kaksi kolmesta lasista pirstaleina ennenkuin ne ehti edes meille asti. Betonitasojen käsittelyaine hukkui jonnekin Atlantin ylle kun UPS hukkasi paketin. Lattianhionta ei mennyt ihan kuin Strömsössä ja sitä jouduttiin kolmesti korjaamaan. Sohva kuljetettiin kotiin rikkinäisenä. Suihkut matkasi postissa yli kolme viikkoa arvioidun yhden viikon lisäksi. Voit siis varmaan kuvitella, että kun muutto vihdoin koitti, kaikki aika ja keskittyminen meni siihen hetkeen. 

On ollut jotenkin sellaista hetkestä nauttimista tämä viimeinen neljä viikkoa, että Instagram päivityksiä lukuunottamatta oon vaan istunut sohvalla ja nauttinut (melkein) valmiista kodista, ilman somea tai blogia. Kaikkee ollaan touhuttu ja vaikka nyt elämän piti rauhoittua, ei paljoakaan rauhallisia hetkiä olekaan ollut. Tietysti toi yksi nelijalkainen on tuonut oman vauhtinsa tähän perheeseen.

Tämä päivitys olkoon sellainen kaino anteeksipyyntö teille ja synninpäästö itselleni siitä, että kirjoituksia ei ole tänne herunut. Nyt tulee. Sen lupaan!

Pakko paljastaa kuitenkin jotain:

Takkahuone ennen 

Takkahuone jälkeen (Mautsilla höystettynä) 


Tällä viikolla sitten lisää niistä alkuvaiheista. Takaisin kevääseen siis... Pus!


Mara

3 kommenttia:

 1. Kyllä valkoinen väri tekee ihmeitä! Ihanan raikkaan näkönen. :) Hienot harkot ja Maunukki on eri söpö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiski, sinä ihana ja uskollinen :) <3 bongasitko myös jotain tuttua?!

   Poista
 2. Kyllähän siellä jotain näkyi, kiva että se löysin paikan. :)

  VastaaPoista