torstai 12. marraskuuta 2015

Syystunnelmaa

Syksy. Ehdottomasti meikäläisen lemppari vuodenaika. Rapsakat aamut, aurinko, kynttilät ja pimenevät illat. Lokakuu oli niin mielettömän kaunis, ettei edes tämä marraskuinen harmaus saa mieltä alas! 

Viime viikonloppuna sain ison porukan ihania naisia kylään, kun Anna Tapion terapiapäivät kokoontuivat. Tietysti sunnuntai aamun brunssi hieman viivästyi, kun yksi meistä jäi vessaan jumiin. Ei pönttöön onneksi kuitenkaan, joten ei kun soitto Viitaselle ja se tuli repimään lukon irti ovesta. Naiset oli jo valmiit meneen sorkkaraudalla sisään, mutta selvittiin onneksi vähemmillä vaurioilla, haha!! 

Pistettiin Ainankoivuunkin vähän syksyn tunnelmaa mm brunssin merkeissä: 
 Tarjolla oli itsetehtyä leipää, lättyjä (kaverinaan tietysti purkki Nutellaa), croissanteja, suklaakakkua hedelmiä, itse tehtyä omenamehua ja vaikka mitä muuta! 

Muuten Ainankoivun syksy näyttää valkoiselta ja mustalta, love it! Juuri suunnittelin mustan joulukuusen hankintaa, onko ihan hullua?! 
Ihanat ikkunasomisteet ovat Domdomista, tosin kepukka jossa kortisteet riippuvat tarttui mukaan mökiltä. 

Mauskin tiipii on kovassa käytössä, (hänellä lähinnä vessana) ja piilottaa koiran lelut kätevästi! 

Seinä kaipaa vielä koristetta ja vihdoin tilaamani "ketun pää" saapui. Onko sulla ideoita mitä tuohon sopisi? 

Ihanaa marraskuuta ja joulunodotusta sinulle! Me karataan ensi viikolla Dubaihin!! 

Sitten kun Dubaista kotiudutaan, onkin jo joulukuu, ihanaa! Löysin meinaan söpöimmän joulukalenterin ikinä Domdomista ja pakko näyttää se teille ensi kerralla. 

Siihen asti, pus! 

Mara 1 kommentti:

  1. Kiitos yökyläilykutsusta, teillä on ihana koti. :) Mitä mieltä oot hirven-/poronsarvista seinällä? Tai sit tuunatut ikkunanpokat, sellaset avattavat? Tai joku tyylikäs mustavalkonen iso kuva Mautsista?

    VastaaPoista